Europæisk Fodbold

Fodboldekspert: Her er de tre favoritter til Ballon d’Or

I anledning af kåringen af den bedste fodboldspiller i Europa, Ballon d’Or, er Mikkel Bischoff kommet med sine bud på, hvem der bør tage podiepladserne til den vel sagtens ypperste hæder, man kan opnå som fodboldspiller på individuelt plan.

Benzema er nok den mest overraskende spiller på listen over Mikkel Bischoffs favoritter til Ballon d'Or.Foto: Gleb Garanich/Reuters/Ritzau Scanpix

Ballon d’Or er en kæmpe hæder og en mulighed for verdens bedste fodboldspillere for at skrive sig ind i fodboldens historie.

Årets vinder af Ballon d’Or bliver kåret mandag den 29. november, og i den anledning er Mikkel Bischoff kommet med et bud på sine favoritter til at tage de tre øverste pladser.

3. plads: Karim Benzema.
– Benzema har været vanvittig god i det seneste lange stykke tid. Det kan godt være, han ikke har vundet så mange titler, men han vandt alligevel Nations League, og det skal man ikke grine ad.  Han havde også en fin slutrunde, hvor han kom ind på det franske landshold og blev bedre og bedre undervejs. Og så har han bare været uhyggelig god i Real Madrid, siger Mikkel Bischoff i et optaktsprogram på Eurosport.

Læs også: Dommen i Benzema-sag er afsagt: Skyldig!

2. plads: Lionel Messi.
– Han skal ikke vinde, synes jeg. Han er jo startet lidt sløjt i PSG, men han var hamrende god for et dårligt Barcelona-hold, og så vandt han jo også Copa América og Copa del Rey.
Men han har jo bare været god. Hvis man kun kigger på, hvem der har været den bedste, så er han jo bare den bedste spiller. Spillemæssigt er han bare den bedste.

Vinder: Robert Lewandowski
– Han skulle have haft den sidste år, og der blev den ikke uddelt. Og det er jo ikke derfor, jeg synes han skal have den. Det er, fordi han bare er fortsat med at hamre mål ind og er en vanvittig god spiller og vigtig for Bayern München. Grunden til, at Bayern München ikke vandt Champions League i denne sæson skyldtes, tror jeg, at han blev skadet. Han skal have den (Ballon d’Or, red.), og han slog jo også den her Gerd Müller-scoringsrekord i Bundesligaen med 41 mål. Så Lewandowski skal have den.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: Simon Kjær: Ballon d’Or-nominering skyldes ikke Finland-kampen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P