3F Superligaen

Bo Henriksen om Europa League-avancement: Det er vores drøm og håb

FC Midtjylland møder torsdag S.C. Braga på hjemmebane. Det er en kamp, som cheftræner Bo Henriksen ser frem til.

Bo Henriksens mandskab vandt deres seneste kamp i Europa League med 0-1 over Røde Stjerne på udebane. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Hjemme på MCH Arena møder FC Midtjylland torsdag aften portugisiske S.C. Braga i en vigtig kamp i Europa League-gruppespillet, hvis drømmen om videre avancement i turneringen skal holdes i live.

Onsdag satte FC Midtjyllands cheftræner, Bo Henriksen, ord på betydningen af torsdagens opgør på et pressemøde forud for kampen.

– Der er ingen tvivl om, at vores succeskriterie – og det vil være en kæmpesucces – er skulle spille Europa League på den anden side af nytår også. Det er vores drøm og håb, og det er det, vi spiller for. Det er det, vi har fokus på nu, og så må vi evaluere bagefter, om vores resultater har været godkendte, siger Bo Henriksen ifølge FC Midtjyllands hjemmeside.

Midtjyllands cheftræner var også klar i mælet, da han gik i dybden med, hvordan hans mandskab kommer til at spille torsdag.

– Det vigtigste for os er, at vi skal gå højt på dem og stresse dem med vores pres. Vi vil gerne gøre det til en åben kamp til at starte med, og så kan det godt være, at vi lukker det lidt ned igen. Det kan også være, vi skal åbne kampen op igen. Det kommer lidt an på resultatet, siger Bo Henriksen, og afslutter:

– Det er altafgørende for os, at vi præsterer godt i morgen, og det har vi stor tiltro til kan lade sig gøre.

Kampen mellem FC Midtjylland og S.C. Braga spilles klokken 18.45 og bliver vist på TV2 Sport X.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P