International Fodbold

Maradona anklages for voldtægt

En cubansk kvinde anklager den argentinske fodboldlegende Diego Maradona for at have begået et overgreb mod hende for 20 år siden.

Den i dag 37-årige Mavys Álvarez Rego anklager Maradona for overgreb. Foto: Juan Mabromata/AFP/Ritzau Scanpix

Den i dag 37-årige kvinde Mavyz Álvarez Rego fortalte ved en pressekonference i Buenos Aires, at hun mødte Maradona dengang hun var 16 år.

Maradona var dengang lige fyldt 40, og blev på daværende tidspunkt behandlet for sit narkomisbrug.

Nu fortæller Mavyz Álavrez Rego, at hun dengang blev charmeret af Maradona, og de to indledte efterfølgende et forhold. Forholdet ændrede sig dog angiveligt efter et par måneder, da hun blev presset til at tage kokain, hvilket ifølge hende ledte til et kokainmisbrug.

– Jeg elskede ham, med hadede ham også. Jeg tænkte endda på selvmord, siger hun.

Mavys Álvarez Rego viste et billede med hende, Maradona og Fidel Castro. Hun hævder, at hun under en rejse til Buenos Aires i 2001 blev spærret inde i flere uger af folk tæt på Maradona, og at hun blev tvunget til at få foretaget en brystforstørrelse.

Hun hævder også, at Maradona angiveligt voldtog hende én gang i Havana, og nævner flere andre lejligheder, hvor han angiveligt blev fysisk voldelig. Forholdet varede i fire til fem år, ifølge Álvarez Rego.

Mavys Álvarez Rego har ikke selv lavet nogen anmeldelse, men vidnede i en argentinsk domstol i forbindelse med, at en organisation har indgivet en anmeldelse vedrørende blandt andet menneskesmugling og ulovlig frihedsberøvelse. Fem personer i nærheden af ​​Maradona har afvist beskyldningerne gennem advokater, og en har anmeldt organisationen for injurier.

– Jeg har gjort det, jeg skulle. Resten er op til domstolene. Jeg har nået mit mål: At fortælle, hvad der skete, og forhindre, at det sker for andre. Eller i det mindste for at andre piger kan få styrken og modet til at sige fra, siger Mavys Álvarez Rego.

Diego Maradona regnes utvivlsomt for en af historiens absolut bedste fodboldspillere, og han døde sidste år af et hjerteanfald i forbindelse med en hjerneoperation for en blodprop. Han var dengang 60 år.

læs også: DAGENS OVERBLIK: Bud på Uhres fremtid, danske FIFA-nomineringer og AaBs hop til tredjepladsen

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P