Champions League

Hårdtkæmpende Kyiv fortjente mere imod Bayern

Selvom Bayern München var sikret en plads i 1/16-finalerne af dette års Champions League, var det et stjernespækket hold, der med nød og næppe sejrede imod Dynamo Kyiv.

Bayern München fortsætter sejrsstimen og har nu 15 point ud af 15 mulige i Champions League-gruppespillet. Foto: Genya Savilov/AFP/Ritzau Scanpix

Vintervejret havde for alvor meldt sin ankomst på NSC Olimpiyskiy Stadium, da Dynamo Kyiv lagde stadion og snevejr til Champions League-kampen imod Bayern München.

Bayern München havde sikret sig en plads i turneringens knockout-kampe med sejren over Benfica i sidste runde, men det holdt ikke træneren Julian Nagelsmann fra at stille i stærkeste opstilling imod Dynamo Kyiv.

Efter 14 minutter understregede målmageren Robert Lewandowski, hvorfor han er topscorer i både Champions League og den hjemlige Bundesliga. En lidt tilfældig bold ender henover snuden på angriberen, der rygvendt mod målet og på akrobatisk vis saksesparkede Bayern i front.

Kort før pausen var det Kingsley Comans tur, der efter et flot opspil, og med lidt hjælp fra træværket klaskede Bayern på 0-2.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Dynamo Kyiv skulle hanke gevaldigt op i sig selv, hvis de skulle bevare forhåbningerne om at tage noget med fra kampen. Og det var også et forandret hjemmehold, der kom ud til anden halvleg.

De lagde et højt pres på tyskerne, og efter to minutter var reduceringen i sigte, men foran et tomt mål tog Mykola Shaparenko fejl af målstolperne og Manuel Neuers placering og forærede i stedet bolden til den tyske målmand.

Dynamo Kyiv fortsatte forfølgelsen men trods flere chancer og et stolpeskud i overtiden, forblev Bayern 1-2 vindere af opgøret.

Dynamo Kyiv dermed på sidstepladsen i Gruppe E, hvor Bayern fortsat fører overlegent med fem sejre ud af fem mulige.