Premier League

Engelsk storklub har kæmpe gæld

Tottenhams økonomi kunne se bedre ude. Langt bedre. Med et stort milliontab i det seneste regnskabsår, er klubbens gæld nu skudt i vejret.

Der er håb og optimisme i Tottenham efter tilgangen af Antonio Conte. Anderledes dystert er det, hvis man kigger på klubbens økonomi. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Tottenham har netop offentliggjort deres regnskab for regnskabsåret, der strækker sig fra juli 2020 til og med juni i år. Her fremgår det, at der er tale om et kæmpe milliontab. Det skriver flere medier, heriblandt The Guardian.

London-klubben har således tabt hele 80,2 millioner pund før skat i regnskabsåret, svarende til mere end 700 millioner danske kroner.

Især cornona-pandemien tilskrives en stor del af skylden for det dårlige regnskabsår. Covid-19 betød, at de engelske klubber ikke måtte have tilskuere på lægterne i store dele af sæsonen. Og med tomme tribunerne følger intet billetsalg.

Læs også: Conte: Tottenham-job er nok min største udfordring

Udover tomme tribuner, var der heller ikke indtægter for europæisk deltagelse, da Tottenham ikke spillede i Champions League.

Det seneste regnskabsår betyder derfor, at Tottenhams gæld nu er på svimlende 6,25 milliarder kroner.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P