Dansk Fodbold

Årets spiller i Danmark: Her er kandidaterne

De danske fodboldspillere har fundet de tre kandidater, der skal kæmpe om titlen som Årets Mandlige Fodboldspiller 2021 i Danmark.

Joakim Mæhle og Simon Kjær er blandt årets tre kandidater til prisen som Årets Mandlige Fodboldspiller 2021 i Danmark. Pierre-Emile Højbjerg er den tredje kandidat. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

De tre kandidater til Årets Mandlige Fodboldspiller er fundet. Det oplyser DBU og Spillerforeningen.

Valget står i år mellem landsholdskaptajnen Simon Kjær, den utrættelige Joakim Mæhle og den ligeledes hårdtarbejdende Pierre-Emile Højbjerg.

DBU og Spillerforeningen oplyser videre, at det var de tre spillere, der fik flest nomineringer, da de danske trupper i Danmarksturneringen skulle nominere fem spillere til prisen som Årets Mandlige Fodboldspiller 2021.

Både Simon Kjær og Pierre-Emile Højbjerg var nominerede forrige år, hvor Kasper Schmeichel løb med titlen. For Joakim Mæhles vedkommende er det første gang, han er nomineret til den største, individuelle pris, man kan vinde i dansk fodbold.

Simon Kjær har vundet prisen før. Det gjorde han for 12 år siden, da han i 2009 blev kåret til både Årets Mandlige Fodboldspiller og Årets Mandlige Talent. Hverken Joakim Mæhle eller Pierre-Emile-Højbjerg har vundet prisen før.

Læs også: Simon Kjær om hyldest: Det har jeg haft meget svært ved

Årets Mandlige Fodboldspiller kåres i et samarbejde mellem Spilerforeningen og DBU, og vinderen offentliggøres til DR’s store sportsgallashow i Boxen i Herning den 8. januar 2022.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P