3F Superligaen

SønderjyskE-profil: Det føles lidt håbløst

Emil Holm scorede SønderjyskE’s enlige mål i mandagens 1-3-nederlag til AaB, og selvom han synes, at spillet var til mere, indrømmer han, at situationen begynder at se lidt håbløs ud.

Emil Holm fik et gult kort i anden halvleg af kampen mod AaB. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

SønderjyskE led mandag aften sæsonens 11. nederlag i Superligaen, og selvom der resterer seks kampe i grundspillet, begynder det at se vanskeligt ud for sønderjyderne.

I mandagens kamp mod AaB kom de lyseblå fra Haderslev ellers foran 1-0, da svenske Emil Holm udnyttede et straffespark, men føringen varede blot to minutter, og målscoreren indrømmer efter kampen, at det ser sort ud.

– Det føles lidt håbløst, men vi er nødt til stadig at tro på vores spil. I dag tog vi et skridt frem, men vi er stadig nødt til at være bedre i felterne, for vi indkasserer for mange nemme mål, og vi er ikke selv kliniske nok, og så er det vanskeligt at vinde kampe, sagde Emil Holm efter kampen til TV3 Sport.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den 21-årige svensker fejrede sin straffesparksscoring ved med hænderne at signalere til de medrejsende AaB-fans, at han ikke kunne høre dem, og den gestus fik han to minutter senere direkte tilbage i hovedet, da AaB’s Milan Makaric returnerede gestussen ved AaB’s udlignende mål. Alligevel fortryder han ikke den provokerende gestus.

– Nej jeg fortryder det ikke, for jeg synes vi mangler noget mere karisma og moral på holdet, og vi er nødt til at steppe op og få noget vindermentalitet, og det mener jeg, at jeg bringer til holdet, lød det fra Emil Holm.

Emil Holm blev i august købt af italienske Spezia, som straks udlejede ham tilbage til SønderjyskE.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P