3F Superligaen

SønderjyskE-ejere har ingen indflydelse på valget af ny træner

SønderjyskE har ingen cheftræner, siden klubben for 1. november fyrede Michael Boris. Derfor er klubben også på jagt, og det er en jagt, som klubbens ejere ingen indflydelse har på.

Simon Poulsen er midlertidig træner for SønderjyskE. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Det er ikke ualmindeligt, at en virksomhedsejer involveres, når der skal ske udskiftninger på ledelsesplan.

Det bliver dog ikke tilfældet i SønderjyskE, som lige nu er på jagt efter en ny cheftræner, efter tyske Michael Boris først på måneden blev afsat. Det slår klubbens kommende sportsdirektør fast.

– De (ejerne, red.) har ikke nogen indflydelse. Overhovedet ikke. Det er en beslutning, der alene ligger hos mig og ledelsen I den her fodboldklub, det er en autonomi vi har fuldstændig, siger Esben Hansen til TV3 Sport forud for Sønderjyskes kamp mod AaB.

Esben Hansen tiltræder reelt først som sportsdirektør i Haderslev-klubben om ni dage – nemlig den 1. december, og hans første opgave bliver derfor at finde en ny cheftræner, en opgave han allerede har gjort sig en del overvejelser om.

– Min ambition er helt klart at finde et trænerteam, som forstår præmissen, for vi er godt klar over, at risikoen, i hvert fald hvis du spørger bookmakerne, er overvældende for, at vi ikke overlever i Superligaen i år, lyder det ærligt og nøgternt fra den tidligere OB-spiller.

Esben Hansen slå desuden fast, at det altoverskyggende mål stadig er overlevelse i Superligaen.

Sønderjyske møder mandag aften AaB hjemme på Sydbank Park, mens sidste superligakamp er næste weekend, hvor bundklubben skal på besøg hos Viborg FF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P