Serie A

Mourinho holdt sit løfte: Gav 18-årig sko til 6000 kroner

José Mourinho holdt sit løfte til den unge ghaneser Felix Afena-Gyan, som han havde lovet et par sko til 6000 kroner, hvis han scorede i AS Romas kamp mod Genoa søndag. Afena-Gyan scorede begge mål i 0-2-sejren.

Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

José Mourinho var presset på Roma-bænken søndag aften, så presset at han måtte sætte sin lid til en 18-årig spiller.

Det viste sig dog at være ganske fint for både Mourinho, AS Roma og 18-årige Felix Afena-Gyan, for selvom han først kom ind i kampen mod Genoa efter 74 minutter, scorede han begge mål for hovedstadsklubben i deres 0-2-sejr.

Inden indskiftningen havde Mourinho lovet Afena-Gyan et par Balenciaga-sko til en værdi af 800 Euro eller lige i underkanten af 6000 danske kroner, hvis ghaneseren scorede, og da han så scorede, var det unge stjerneskud ikke sen til at minde portugiseren om sit løfte.

Han sprintede nemlig ud til den tidligere Chelsea, Inter, Real Madrid og Manchester United-manager og kastede sig om ham. Efter kampen forklarede Mourinho om situationen.

– Jeg lovede at købe Felix de sko, som han er vild med og som er meget dyre, de koster 800 euro, så han løb hen til mig for at fortælle mig, at jeg ikke måtte glemme det. I morgen (mandag, red.) bliver det første jeg gør, at købe de sko, forklarede Mourinho.

Meget kan man sige om Mourinho, men han holdt sit ord overfor den unge ghaneser, som mandag lagde en video på instagram, hvor han pakkede skoene ud af æsken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P