LaLiga

Medie: Barca vil skille sig af med løntung franskmand

Samuel Umtiti er færdig i Barca, hvis det stod til klubben alene.

Umtiti ligner en færdig mand i FC Barcelona - det kræver dog, at han selv indvilliger i et skifte væk fra klubben. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona er yderst interesserede i at skille sig af med franske Samuel Umititi. Det skriver det spanske medie Sport.

Barcelona skulle angiveligt arbejde på højtryk for at finde en løsning, der sender Umtiti ud af klubben.

Umtiti er en af de spillere, som får en høj løn uden at spille kampe for Barca. Derfor giver det også god mening at skille sig af med ham for Barca, men der er lige den udfordring ved det, at Umtiti ikke selv virker interesseret i at forlade klubben.

Tidligere har de to parter forsøgt at forhandle om en lønnedgang til Umtiti, men uden held. Det har ganske enkelt ikke være i Umtitis interesse.

Samuel Umtiti har ikke spillet så meget som ét eneste minut i indeværende sæson, og var således heller ikke med i Xavis debut i weekenden, da FC Barcelona slog Espanyol med 1-0.

Læs også: Xavi debuterer med smal sejr i lokalopgør

Ifølge Sport, kan det blive en udfordring for Barca at skille sig af med Umtiti, da hans kontrakt løber til 2023.

Umtitis karriere i FC Barcelona fik ellers en lovende begyndelse, men i de seneste fire sæsoner er spilletiden blevet mindre og mindre.

Umtiti er 28 år gammel, og Barca håber derfor, at han er villig til at afbryde samarbejdet med klubben, da han stadig har alderen til at få gang i karrieren andetsteds.

Læs også: Xavi vil skille sig af med tre spillere

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P