Europæisk Fodbold

Cornelius igen på tavlen i Tyrkiet

Andreas Cornlius og Trabzonspor buldrer afsted mod mesterskabet i Tyrkiet. Mandag slog de blandt andet takket været en dansk scoring Gaziantep med 3-0.

Andreas Cornelius Trabzonspor
Foto: Trabzonspor.

Bursaspor gjorde det i 2010, men ellers er det ikke sket i over 35 år.

Mesterskabet i Tyrkiet plejer nærmest per definition at gå til et af de mange Istanbul-mandskaber, der er i ligaen, men godt en tredjedel inde i denne sæson, ser Andreas Cornelius og Trabzonspor ud til at bryde stimen.

Mandag aften kunne førerholdet i Süper Lig udvide føringen, da de hjemme i Trabzon fik besg af Gaziantep, og allerede i første halvleg sørgede hjemmefavoritterne for at sikre de tre point.

Abdulkadir Omur og Djaniny gjorde det til 1-0 og 2-0, inden sidstnævnte assisterede Cornelius til danskerens sjette sæsonmål. I en kontra spillede angriberen fra Cape Verde danskeren helt alene med udeholdets målmand, og selvom han først lod bolden trille forbi højrebenet, nåede forsvarsspilleren ikke at komme i vejen, og så lynede det danske venstreben.

Flere scoringer blev det ikke til i kampen, som sluttede 3-0, og dermed har Trabzonspor syv point ned til Hatayspor på Süper Ligs andenplads.

Ganske overraskende er ligaens seks Istanbul-klubber helt ude af kampen om mesterskabet i denne sæson, og Fenerbahce er bedst-placerede Istanbul-mandskab på femtepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P