3F Superligaen

Niels Frederiksen om mesterskabet: Selvfølgelig kan det hentes

Brøndby IF er med afstand Superligaens mest formstærke mandskab, og den drøm om at genvinde mesterskabet, der tidligere på sæsonen lignede utopi, begynder efter søndagens sejr over FC Midtjylland at se mere og mere realistisk ud.

Niels Frederiksen og Brøndby IF begynder at se meget stabile ud. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Hvis man efter sæsonens første ni kampe havde spurgt selv den mest inkarnerede Brøndby-fan, om klubben fra Vestegnen kunne gentage sidste sæsons mesterskabstriumf, så havde svaret formentlig kun været et hånligt grin.

Efter ni runder havde Brøndby nemlig kun en enkelt sejr og i alt otte point, men siden niende runde har de forsvarende mestre ikke tabt en eneste superligakamp, og kun en enkelt gang i de sidste syv kampe er man gået fra banen uden fuldt point-udbytte.

Læs også: Uhre atter Midtjylland-bøddel i dramatisk første halvleg

Den dårlige start på sæsonen betyder dog stadig, at der er et efterslæb på syv point til dagens modstander fra FC Midtjylland på førstepladsen og tre point til rivalerne fra F.C. København på andenpladsen, men pludselig er optimismen begyndt at spire hos selv cheftræner Niels Frederiksen.

– Vi er glade hver gang, vi vinder. [..] Der er masser af kampe, så selvfølgelig kan det da hentes, og det vil vi da rigtig gerne gøre, sagde Niels Frederiksen efter sejren over FC Midtjylland til TV3+, inden han igen tog den pragmatiske kasket på.

– Nu begynder det efterhånden at se rigtig godt ud, og så lyder det også sådan lidt tyndt, men vi skal jo i første omgang sikre os, at vi kommer i top-seks, når den skillelinje bliver trukket. Det ser jo rigtig godt ud nu, og så skal vi gerne så godt ind i top-seks som overhovedet muligt, så vi får et så godt afsæt som muligt til mesterskabsslutsspillet, hvor det bliver medaljerne vi skal spille om, lød det videre fra Brøndby-cheftræneren.

Brøndby har i efterårets sidste superligakamp Randers FC på hjemmebane, mens der efter vinterpausen venter fem opgør, inden top-seks skilles fra bund-seks.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P