Serie A

Napolis stime brudt mod mestrene

Efter sæsonens første 12 kampe havde Napoli stadig ikke tabt i Serie A, men det sørgede de forsvarende mestre fra Inter søndag aften for at lave om på.

Hakan Calhanoglu satte gang i Inter søndag aften. Foto: Filippo Monteforte/AFP/Ritzau Scanpix

Hverken AC Milan eller Napoli havde forud for 13. spillerunde indkasseret nederlag i Serie A i indeværende sæson, men for begge holds tilfælde er den imponerende stime nu brudt.

Søndag aften skulle Napoli på besøg hos de forsvarende mestre fra Inter, hvor de foruden vigtige point var kommet for at bevise, at de er helt og aldeles seriøse titelbejlere.

Selvom Piotr Zielinski kort inde i kampen gav napolitanerne føringen, måtte de gå til pause bagud 2-1 takket været scoringer fra Hakan Calhanoglu og Ivan Perisic.

Efter en times spil udbyggede Lautaro Martinez til 3-1 for Inter, inden Dries Mertens efter bare tre minutter på banen og med et lille kvarter igen skabte spænding om kampens udfald.

Spillerne fra pizzaens hjemby kunne glæde sig over otte minutters tillægstid, og allerede i det første af slagsen skulle de have sørget for udligningen, da Giovanni Di Lorenzo headede lige på Samir Handanovic. Den slovenske målmand så ikke overbevisende ud i situationen, men hans parade var nok til akkurat at sende bolden op på overliggeren og ud til hjørnespark.

Napoli fortsatte presset, men fik ikke noget ud af anstrengelserne og måtte derfor sande, at nullet ved nederlag nu er ændret til et et-tal.