3F Superligaen

FCK-talent kan få rekorddebut mod AGF

FCK-kometen Roony Bardghji kan blive den yngste FCK-spiller i Superligaen nogensinde, hvis han kommer på banen søndag mod AGF.

FCK skrev kontrakt med den unge Roony Bardghji på hans 15 års fødselsdag. Det er et år og fem dage siden. Foto: FCK.dk

Roony Bardghji er netop fyldt 16 år. Og i dansk fodbold er det en meget vigtig alder, da han nu er gammel nok til at få debut i Superligaen.

Den unge kantspiller er da også kommet med i FCK-truppen til opgøret mod AGF søndag, hvor han altså kan blive den yngste FCK-spiller i Superligaen nogensinde, hvis han kommer på banen.

Noget tyder på, at det ikke er så usandsynligt med en debut til det tekniske stortalent. I hvert fald var han ikke på banen for FCK’s U-19 hold, der fredag aften spillede i Vejle og vandt 2-0.

Skulle den nu 16-årige svensker gå hen og få debut, vil det være på noget af en scene. Der forventes således mere end 30.000 tilskuere på lægterne til opgøret mellem FC København og AGF i parken.

Den nuværende rekord som Superligaens yngste FCK’er indehaves af Kenneth Zohore, men han var en måned ældre end Roony Bardghji, da han tilbage i 2010 fik sin debut.

Læs også: Tidligere FCK’er åbner op for Superliga-retur

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P