Dansk Fodbold

Dansk landsholdsspiller skadet: Havde udsigt til tiltrængt startplads

Andreas Skov Olsen havde udsigt til en mulig startplads søndag. Nu er han i stedet blevet skadet.

Andreas Skov Olsen har ikke tur i den i Bologna, hvor en forstuvet ankel nu tvinger ham ude af truppen. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Andreas Skov Olsen har markeret sig som en af profilerne på det danske landshold. Her er han delt topscorer efter en fyrrygende VM-kvalifikation, men succesen strækker sig desværre ikke til klubben i det italienske.

Kantspilleren har således blot spillet 308 minutter fordelt på 11 kampe for Bologna i denne sæson. Derudover har klubben skiftet formation, så de ikke længere spiller med traditionelle kanter.

Men som om der ikke var udfordringer nok for Andreas Skov Olsen i Bologna, så har klubben netop meddelt på deres hjemmeside, at danskeren er blevet skadet og har forstuvet sin venstre ankel.

Derfor er Andreas Skov Olsen naturligvis ikke med mod Venezia søndag, hvor der ellers var udsigt til hans blot tredje startplads i denne sæson.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Således fortalte cheftræner Sinisa Mihajlovic om sine planer om at omskole Andres Skov Olsen til wingback, og sagde i samme ombæring, at han meget vel kunne få en startplads i søndagens kamp, da det normale førstevalg er ude.

Sådan skulle det dog desværre ikke gå for Andreas Skov Olsen. Bologna melder intet om, hvor længe Andreas Skov Olsen forventes ude.

Læs også: AC Milan led første nederlag i Serie A

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P