3F Superligaen

Brandvarm og landsholdsaktuel Uhre tænker ikke på udlandsskifte

Brøndby IF har i Mikael Uhre en af Superligaens varmeste salgsemner, men selv gider han ikke bruge hverken tid, krudt eller kræfter på at spekulere på en eventuel kommende arbejdsgiver.

Mikael Uhre scorede to gange i Herning søndag. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Når man scorer lige så mange mål, som det har været tilfældet for Brøndbys Mikael Uhre i både denne og sidste sæson, så vil man automatisk tiltrække sig opmærksomhed fra udenlandske klubber.

Mikael Uhre går til nytår ind i sit sidste kontraktår som Brøndby-spiller, og det vil også sige, at han fra sommer frit kan forhandle med interesserede klubber. Derfor kunne et vintersalg blive aktuelt for den 27-årige vestjyde, men det bruger han ikke selv energi på.

– Jeg tænker ikke så meget på det. Jeg tænker på at spille de her kampe for Brøndby, og så må vi se, hvad der sker til vinter. Jeg har fem kampe tilbage nu (inden nytår, red.), og dem har jeg fokus på, og så må vi tage alt det andet bagefter, det gider jeg ikke bruge krudt på, sagde Mikael Uhre efter søndagens kamp mod FC Midtjylland til TV3+.

Også Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, blev forholdt et eventuelt salg af klubbens topscorer til vinter, og selvom han indrømmer, at Brøndby kan komme i en situation, hvor de ikke har råd til at takke nej til et tilbud på topscoreren, så er han ikke villig til at gå for meget i detaljer.

Læs også: Uhre atter Midtjylland-bøddel i dramatisk første halvleg

– Hvis det rigtige tilbud kommer, så ja, sådan er det jo med alle fodboldspillere, og det gælder også i Brøndby, og så er spørgsmålet jo, hvad det rigtige tilbud er, siger Carsten V. Jensen til TV3+, men han vil ikke fortælle, hvor meget klubben vurderer deres 11’ers værdi til at være.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det kommer jeg ikke nærmere ind på her. Mikael har vist sin værdi; Topscorer i ligaen i sidste år og har pumpet mål ind igen i år, så det siger sig selv, at han er en vigtig spiller i Brøndby, lyder det fra fodbolddirektøren.

Mikael Uhre blev med sine to mål i kampen mod FC Midtjylland den store helt i 1-2-sejren, og de to mål bringer ham samtidig op på i alt ti mål i sæsonens Superliga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P