3F Superligaen

Bo Henriksen: Vi har respekt for Brøndby – Men vi er ikke bange

FCM-træner Bo Henriksen fortæller forud for kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby søndag, at han har respekt for modstanderen.

Bo Henriksen og FC Midtjylland kan med en sejr over Brøndby søndag sikre sig at overvintre på førstepladsen i Superligaen. Foto: Marko Djurica/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland og Brøndby tørner sammen søndag på MCH Arena i Herning. Forud for kampen mødtes vi her på campo.dk med FCM-træner Bo Henriksen, der ser frem til kampen, men samtidig har respekt for modstanderen.

– Vi har respekt for Brøndby. De har gjort det rigtig godt her på det seneste, og de har rejst sig og haft nogle rigtig fine præstationer. Men vi er slet ikke bange for nogen. Vi skal ud at spille vores spil og vise, at vi vil ud og vinde den fodboldkamp, med alt hvad det indebærer, siger Bo Henriksen til campo.dk og fortsætter:

– Vi gør det vi skal, og fokuserer på hvad vi kan gøre. Hvis vi har det udtryk vi gerne vil have, så har alle hold det vanskeligt på MCH Arena. Og det er det, vi har fokus på, siger han.

FC Midtjylland kan med en sejr hjemme over Brøndby søndag sikre sig at overvintre på førstepladsen i Superligaen.

– Det er jo motivation nok i sig selv. Og så er det ovenikøbet mod Brøndby, hvilket er endnu mere motiverende. Vi ved, der er fuldt hus, der er gang i den og vores hjemmepublikum vil gå amok, siger han.

Læs også: FCM-træner før BIF: Fansene afgørende

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

FC Midtjylland gik til landsholdspausen med et 3-0 nederlag ude mod AGF i bagagen. Dét til trods, mener Bo Henriksen ikke, at der er tale om at FC Midtjylland skal rejse sig.

– Nu kigger jeg jo på stillingen (i Superligaen, red.) i ny og næ, og det er da meget hyggeligt, at vi stadig er fem point foran nummer to, siger han kækt og i bedste Bo Henriksen-stil, inden han fortsætter:

– Vi skal ikke tænke på at vi skal rejse os. Vi skal fortsætte det vi har været i gang med, og så skal vi være stolte af de præstationer vi har lavet. Og så skal vi ud at vise, at vi er det bedste hold i Superligaen.

Søndagens Superliga-opgør mellem FC Midtjylland og Brøndby er det første ud af tre opgør på tre uger mellem de to mandskaber. Kampe, som Bo Henriksen og resten af FC Midtjylland i dén grad ser frem til.

– Det er kun fedt – det er jo de fedeste kampe. Man kan ikke drømme om et federe slutprogram, end at have Brøndby to gange hjemme på et fyldt stadion, og en kamp mod Braga på et fyldt stadion hjemme.

– Vi glæder os til de kampe, for det er jo dem, der er fede. Vi har jo en gave af et slutprogram her. Hvor man til sidst i efteråret nogle gange er mætte, så kan vi kun være sultne for at komme ud og vise hvem vi er, siger han.

Kampen bliver spillet klokken 18.00.

Læs også: FCM-anfører efter landsholdsafbud: Jeg er klar mod Brøndby

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P