International Fodbold

Uruguay fyrer rekord-træner

Efter 15 år i spidsen for det uruguayanske landshold er Oscar Tabarez nu fortid som landstræner for det lille sydamerikanske land.

Oscar Tabarez blev hyret ind som landstræner for anden gang i karrieren i 2006, og han var således manden, der førte Uruguay til en fjerdeplads ved VM i 2010. Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Fire nederlag i træk i VM-kvalifikationen kunne selv ikke en levende legende holde til.

Det uruguayanske fodboldforbund har fyret landstræner Oscar Tabarez, der ellers har siddet på posten i 15 år i træk og i alt har stået i spidsen for ’De Himmelblå’ i ikke mindre en 224 gange – hvilket er verdensrekord.

Uruguay led tirsdag et ydmygende 3-0-nederlag til Bolivia i den sydamerikanske VM-kvalifikation. Nederlaget kommer ovenpå to nederlag til Argentina og et enkelt til Brasilien, og de dårlige resultater har efterladt Uruguay udenfor de fem første pladser i den sydamerikanske VM-kvalifikation.

De fire første pladser i den sydamerikanske VM-kvalifikation giver direkte adgang til VM, mens femtepladsen giver playoff. Til trods for de dårlige resultater på det seneste har Uruguay stadig sin VM-skæbne i egne hænder.

Midterfeltet i kvalifikationen er tæt, og Uruguay er således kun et enkelt point fra Colombia på fjerdepladsen, mens både Peru og Chile også er at finde imellem de to nationer. Der resterer fire kampe for Uruguay -de skal spilles i januar, februar og marts.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P