3F Superligaen

Tidligere FCK’er åbner op for Superliga-retur

Jakob Busk er åben for en retur til Superligaen, hvor han tidligere har stået for F.C. København.

Jakob Busk
Jakob Busk udelukker ikke Superligaen, når kontrakten med Union Berlin udløber til næste sommer. Foto: fc-union-berlin.de

Jakob Busk har ifølge Transfermarkt ikke spillet en betydningsfuld fodboldkamp siden den 7. april 2018. Den danske Union Berlin-målmand åbner derfor overfor Ekstra Bladet op for, at han snart kan forlade bundesligaklubben, hvor han blandt andet anser Superligaen som en fin mulighed.

– Jeg ønsker at spille, og jeg er også åben for Danmark. Jeg mener, at jeg både sportsligt og rent erfaringsmæssigt har noget, som mange danske klubber kan bruge, siger Jakob Busk til Ekstra Bladet.


I interviewet bliver han også forholdt den manglende spilletid gennem de seneste par sæson. Noget, han svarer følgende til:

– Det er rigtigt, at jeg ikke har spillet turneringskampe de seneste år, men jeg har trods alt trænet med topspillere hver eneste dag. Jeg føler ikke, at jeg er blevet en dårligere målmand. Tværtimod, lyder det fra Busk, der har kontraktudløb med bundesligaklubben til næste sommer.

28-årige Jakob Busk spillede blot fire kampe for F.C. København, hvor han var på kontrakt fra 2012-16 med udlejninger til AC Horsens i 1. division og Sandefjord i den norske Eliteserien undervejs.

Læs også: Jess Thorup forudser intens fight mod AGF

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P