Premier League

Solskjær før vanskelig periode: Vi burde, kan og vil gøre det bedre

Manchester United går ind i en travl periode, hvor de over den næste måned skal spille hele ni kampe. Derfor bliver der formentlig også brug for nogle af de spillere, som ellers ikke har spillet så meget i indeværende sæson.

Ole Gunnar Solskjær er ifølge flere medier fortid i Manchester United. Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Landsholdspausen er ovre, men presset er stadig ikke forduftet fra skuldrene af Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Den sympatiske nordmand har i den seneste måned indkasseret forsmædelige nederlag til først Liverpool og siden også Manchester City, og selvom hans hold lørdag skal op mod upåagtede Watford, så venter der de kommende to uger sæsondefinerende kampe i både Premier League og Champions League.

– Vi ved, at vi skal gøre det bedre og at vi ikke har spillet så godt, som vi kan. Vi burde gøre det bedre, vi kan gøre det bedre, og jeg er sikker på at vi vil gøre det bedre, lyder det optimistisk fra Solskjær.

Den norske manager har på det seneste stået model til en hel del kritik, og en af de ting, han i særdeleshed er blevet kritiseret for, er sin manglende brug af spillere udenfor den absolutte kerne på holdet.

Blandt andet er det blevet til meget sparsomt med spilletid til hollandske Donny van de Beek og engelske Jesse Lingard, som begge rygtes væk fra klubben allerede i januars transfervindue.

– Jeg ved, at der er nogle, som har været skuffet over mængden af spilletid, men de ved, at når man har en kamp hver tredje dag, så er der kun to dages hvile ind imellem. Alle kommer til at spille en rolle i vanskelige perioder i sæsonen – nogle mere end andre, lyder det fra Solskjær.

Manchester United kan være tvunget til at gøre brug af mindre erfarne spillere i lørdagens kamp mod Watford. De to franskmænd Raphaeël Varane og Paul Pogba er endegyldigt ude af truppen med skader, mens både Edinson Cavani, Luke Shaw, Scott McTominay og Marcus Rashford alle er tvivlsomme.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P