3F Superligaen

SønderjyskE skal revanchere 0-6 til SIF: Skylder publikum

Simon Poulsen skal for bare anden gang stå i spidsen for SønderjyskE, når de mandag tager imod AaB i det, der bliver den første kamp på hjemmebane siden det forsmædelige 0-6-nederlag til Silkeborg.

Simon Poulsen stod også i spidsen for SønderjyskE, da de i sidste runde tabte 3-1 til Vejle. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Sidst SønderjyskE spillede foran eget publikum, tabte de 0-6 til oprykkerne fra Silkeborg.

Dagen efter blev cheftræner Michael Boris fyret, og i øjeblikket er det Simon Poulsen, der varetager jobbet som midlertidig cheftræner. Selvom han ikke selv stod i spidsen for holdet under Silkeborg-kampen, så er han helt med på, at holdet skylder hjemmepublikummet.

– Vi skylder selvfølgelig publikum en ordentlig kamp og en ordentlig indsats, og det er vi selvfølgelig bevidst om. Vi kan godt forvente, at vi kommer ud med en anden energi og power, siger Simon Poulsen.

Læs også: SønderjyskE-cheftræner forlanger endnu mere: Vi skal spille med livet som indsats

SønderjyskE har ligesom de fleste andre klubber i Superligaen brugt landskampspausen til at pudse de sidste ting af, inden de to sidste superligakampe i 2021.

– Vi har brugt tiden på at få noget energi ind i holdet, vi har haft nogle rigtig gode og intense træninger, hvor der har været meget fokus på duelsspillet og nærkampene, og her tættere på kampen har vi arbejdet med at blive lidt farligere foran målet, forklarer Simon Poulsen.

Foruden søndagens kamp mod AaB mangler SønderjyskE en kamp mod Viborg samt to pokalkamp i december mod Hvidovre, inden de kan gå på jule- og vinterferie.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P