OB appellerer Jebali-udvisning

OB jagtede i de døende minutter af fredagens kamp mod Viborg FF en udligning, men missionen blev besværliggjort, da Issam Jebali blev præsenteret for sit andet gule kort og en udvisning, der  nu er blevet appelleret fra OB’s side.

Issam Jebali blev med syv minutter tilbage af kampen præsenteret for det røde kort. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Det var meget naturligt, at OB i fredagens kamp mod Viborg kiggede mod Issam Jebali i kampens slutminutter.

To gange tidligere i kampen havde tuneseren bragt OB tilbage i kampen med reducerende scoringer, og da OB fortsat var bagud 2-3 med ti minutter tilbage af kampen, håbede fynboerne formentlig, at Jebali kunne fuldbyrde både hattrick og comeback mod viborgenserne.

Sådan gik det dog langt fra for OB og Jebali, for bedst som slutspurten skulle sættes ind, blev Jebali af kampens dommer, Jakob Sundberg, præsenteret for sit andet gule kort.

Advarslen betød rødt kort for Jebali, der måtte traske i bad, men nu har OB valgt at appellere udvisningen, som de ikke mener er en korrekt kendelse.

Issam Jebali så ud til at glide i situationen, men kampens dommer vurderede i stedet, at han forsøgte at filme sig til et frispark. Sagen ligger nu på DBU’s disciplinærudvalg.

Hvis udvisningen står ved magt venter der Jebali én spilledags karantæne.