3F Superligaen

Jess Thorup forudser intens fight mod AGF

F.C. København får søndag hjælp fra mere end 30.000 tilskuere, når de tager imod AGF i en kamp, som ingen af holdene rigtig kan tåle at tabe.

F.C. Københavns spillere kan se frem til lige så fin opbakning fra tilskuerne, som det var tilfældet i Conference League-kampen mod PAOK. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Godt nok er det kun 16. spillerunde i Superligaen, men hverken F.C. København eller AGF har råd til at tabe søndagens indbyrdes opgør i Parken.

F.C. København har brug for tre point, hvis de vil holde snor i FC Midtjylland, mens AGF’s forhåbninger om top-seks begynder at se mere end vanskelige ud, hvis ikke de får fuldt udbytte af turen til København og Parken.

F.C. København har allerede solgt mere end 30.000 billetter til kampen, og det kan vise sig at blive et vigtigt rygstød til københavnerne.

– Det er en sindssygt vigtig kamp for os, fordi vi skal tilbage på sejrssporet, og der vil vores fans selvfølgelig være en styrke for os. Det bliver 100 procent sikkert en intens fight med masser af dueller, som vi skal være klar til – men også en kamp, hvor vi skal holde fokus mentalt og få sat vores spil godt sammen. Så har vi også en rigtig god mulighed for at stå med tre point bagefter, lyder det fra F.C. Københavns cheftræner Jess Thorup.

Den store opbakning til kampen bliver ikke taget for givet på Østerbro, og de mange fans kan vise sig at være nøglen til at komme ovenpå efter en vanskelig periode for københavnerne.

– Det er helt fantastisk, at vi igen kan se frem til sådan en opbakning og kulisse. Vi kan ikke rose vores fans nok for den opbakning, vi har fået både hjemme og ude i denne sæson. Det er virkelig i topklasse og formentlig den bedste i Skandinavien. Det er vi stolte over – og ovenpå en periode, hvor det har været lidt op ad bakke for os, så er det virkelig et stort plus, at vi har en 12. mand med i form af vores mange fans, lyder det fra Jess Thorup.

Også AGF-spillerne kan søndag se frem til flot opbakning, udeholdsafsnittet er nemlig så godt som udsolgt allerede.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P