Bundesligaen

Ende für Anfang: Stopper i Werder Bremen efter vaccine-uro

Det blev kun til 14 kampe i spidsen for Werder Bremen for Markus Anfang, der lørdag har opsagt sin stilling som cheftræner i traditionsklubben.

Markus Anfang fik kun lov at stå i spidsen for Werder Bremen i 14 kampe. Foto: Carmen Jaspersen/Reuters/Ritzau Scanpix

Werder Bremen skal lørdag aften møde Werder Bremen, men kampen som lugter langt væk af tysk topfodbold, er alt andet end det.

Det er nemlig en kamp mellem to midterklubber i 2. Bundesligaen, og hjemmeholdet må endda klare sig uden Markus Anfang, der ellers har stået i spidsen for Werder Bremen siden sæsonstarten.

Anfang har nemlig valgt at opsige sin stilling som cheftræner, efter det er kommet frem, at Tysklands offentlige anklager undersøger træneren angående et vaccinationscertifikat.

– På grund af den ekstremt stressende situation for klubben, holdet, min familie og mig selv har jeg besluttet at jeg opsiger mit job som cheftræner for Werder Bremen med omgående virkning. Jeg har bedt de ansvarlige personer om at annullere min kontrakt, og de har indvilget. Jeg ønsker Werder maksimal succes i aften mod Schalke og i fremtiden, lyder det fra Anfang.

Også Florain Junge, som har fungeret som assistent for Anfang, har opsagt sin stilling. Også Junge bliver undersøgt af de tyske myndigheder.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P