3F Superligaen

David Nielsen: Kritik hjælper mig

David Nielsen og AGF kom skidt fra land i årets Superliga, hvor århusianerne skulle helt hen til ottende spillerunde, før første sejr kom i hus. Efterfølgende har kritikken stilnet en smule, men den lurer stadig lige om hjørnet, hvis AGF skulle komme ind i endnu en dårlig periode.

David Nielsen og AGF fik hævn for sæsonens tidligere 4-0-nederlag til FC Midtjylland, da de slog midtjyderne med 3-0 på eget græs. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Resultatmæssigt har det mildest talt været svingende for AGF i denne sæson.

Måske er de svingende resultater bedst symboliseret ved holdets to efterårs-opgør mod mesterskabsfavoritterne fra FC Midtjylland. For mens AGF i starten af oktober tabte med hele 4-0 til midtjyderne i Herning, så vendte de det hele på hovedet, da de besejrede selvsamme modstander med 3-0 godt en måned senere i Aarhus.

Det er dog ikke så meget de svingende resultater, der har givet AGF og cheftræner David Nielsen kritik i den forgangne tid, kritikken omhandler mere AGF’s spil, men David Nielsen tager kritikken med ophøjet ro – faktisk bruger han den aktivt internt i truppen.

– Der er stadig en sult for at vi skal blive bedre. Og det hjælper faktisk mig, at vi får kritik mens vi gør gode ting. Fordi det holder spillerne på tæerne. Derfor kan kritikken være belejlig for mig internt, fordi det kan hjælpe mig med at highlighte nogle af de pointer, jeg har. Jeg har været i AGF i mere end fire år, og jeg har lært, at det fungerer godt på den måde. Derfor er kritik ikke noget, vi behøver at frygte – vi kan bruge det på mange måder, siger David Nielsen til Århus Stiftstidende.

AGF skal søndag i aktion for første gang siden landsholdspausen, når de gæster en anden mesterskabsbejler i F.C. København. Den kamp spilles søndag i Parken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P