Premier League

Eddie Howe har stor tiltro til flere ‘udbrændte’ Newcastle-spillere

Newcastles nye manager, Eddie Howe, 'knows how' han kan få sine spillere til at præstere bedre på banen, hvor særligt Jonjo Shelvey og Joelinton bliver omtalt i varme vendinger.

Eddie Howe er testet positiv for corona fredag aften. Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge Eddie Howe er der et solidt fundament af spillere, som han kan bygge sit hold op omkring i Newcastle. Han påpeger særligt to spillere, nemlig engelske Jonjo Shelvey og den udskældte brasillianer Joelinton.

Shelvey og Joelinton er netop nogle af de spillere, der skal være med til at vende skuden for ‘The Magpies’. Sådan lyder det fra den nyslåede Newcastle-manager til engelske The Guardian.

– Jeg ved, hvor god Jonjo (Shelvey, red.) er. Jeg har stået overfor ham mange gange som træner, men når man kommer til at arbejde med ham, indser man det store tekniske ‘know how’, han besidder. Jonjo er dygtig i pasningsspillet, både de korte og lange afleveringer og i forhold til den spillestil, jeg vil implementerer, kommer han til at være en nøglefigur, fastslår Howe, der i morgen får sin første tjans i spidsen for Newcastle, når Thomas Frank’s Brentford kommer forbi.

Newcastle-bossen har også rosende vendinger til rekordindkøbet Joelinton, der igennem mange sæsoner aldrig rigtig har slået igennem i klubben.

– Joelinton kan blive en kæmpe spiller for os. Han har gode fødder, god teknik og stor spilintelligens. Det handler bare om, at spille ham rigtigt og så skal han nok blive en stor del af fremtidens Newcastle, afslutter han.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: Thomas Frank står overfor debutant: Han er ekstremt talentfuld

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P