International Fodbold

Nyt fra Balotelli: Føler mig klar til landsholdet

Mario Balotelli drømmer om at spille for det italienske landshold igen, når de til marts næste år skal spille playoff-kampe om at komme med til VM i Qatar.

Mario Balotelli har før været med det italienske landshold, hvor det i alt er blevet til 36 kampe og 14 mål. Foto: Wikimedia Commons

Mario Balotelli. En fodboldspiller, der i sine unge dage var garant for, uge efter uge, at pryde forsiderne i diverse sportsmedier verden over. Uanset om det var for hans præstationer på eller udenfor banen, så kunne man altid regne med en historie fra ham.

Nu har han imidlertid skruet lidt ned for niveauet, både på og uden for banen. Derfor er der også blevet langt mellem snapsene, men nu er han altså fremme med en historie igen: Han vil på landsholdet.

Mario Balotelli er i dag 31 år, og efter at have spillet i nogle af de største europæiske klubber tidligere i karrieren, tørner han nu ud for tyrkiske Adana Demirspor i den bedste tyrkiske række. I sidste sæson spillede han for AC Monza i den italienske Serie B.

Tilværelsen i Tyrkiet ser dog ud til at have gjort ham det godt, og Mario Balotelli er ved at genfinde formen fra fordums tid.

Derfor tillader han sig nu også at drømme om det italienske landshold igen, selvom han nok er blevet afskrevet som italiensk landsholdsspiller af de fleste.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Faktisk, så er han så vild efter at komme tilbage på landsholdet, at han er citeret for at være villig til at gå hele vejen fra Tyrkiet til Italien, hvis det er det, der skal til.

– Jeg har det godt. Jeg føler mig klar til at vende tilbage til landsholdet. Det ville være en drøm, og jeg ville forlade Tyrkiet til fods nu, hvis jeg vidste, at jeg ville blive udtaget til marts, fortæller Balotelli til OCW Sport.

Han fortæller videre, at han har været i kontakt med Italiens landstræner Roberto Mancini, som han har en fælles fortid med fra både Manchester City og Inter.

– Jeg har et rigtig godt forhold til Mancini, og det har jeg altid haft. Han skal bare fortælle mig, hvad han vil have af mig, for at jeg kan vende tilbage til landsholdet, og så gør jeg det, siger han.

Med det italienske landsholds nedtur efter EM-sejren i sommer, kombineret med Balotellis personlige succes i det tyrkiske, er tanken måske ikke så fjern, som den engang har været. Mancini har dog ikke ringet til Mario Balotelli. Endnu.

– Han har ikke ringet endnu, fordi han kender mit potentiale. Og der er jeg ikke endnu, siger den tidligere Manchester City-angriber.

Mario Balotelli har ikke været med det italienske landshold siden 2018. Med fem mål i 13 kampe for sin tyrkiske klub i denne sæson, tillader han sig dog at håbe på et landsholds-comeback.

Læs også: De italienske medier slagter landsholdet: Holdet er i opløsning

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P