Europæisk Fodbold

Nyslået Rangers-boss ser frem til at vende tilbage til det skotske

Rangers FC har hyret hollandske Giovanni van Bronckhorst til at være cheftræner i klubben. En klub, som den tidligere venstreback selv har spillet for i tre sæsoner gennem karrieren, og som han ser frem til at skabe en ny æra med efter Steven Gerrard.

Giovanni van Bronckhorst er nyerklæret manager for Rangers, hvor han selv har en fortid som spiller. Foto: Action Images/Darren Walsh/File Photo

Giovanni van Bronckhorst blev i dag præsenteret i Rangers FC, som klubbens nye manager. Det er ifølge hollænderen en stor ære at få betroet tilliden, mens han ser frem til at vende tilbage til Skotland, hvor han selv spillede fra 1998 til 2001.

Læs også: Officielt: Giovanni van Bronckhorst er ny Rangers-manager

– Jeg er ovenud begejstret for at vende tilbage til Rangers, som klubbens nye manager. Det er et stort privilegie for mig, at få lov til at arbejde med holdet, som er ovenpå for tiden og har følelsen af at være ‘vindere’, lyder det fra hollænderen til lokalmediet Glasgow Live og tilføjer:

– Det er en stor ære at få chancen for at arbejde med en så stor klub. Jeg kan ikke heller vente med at møde klubbens fantastiske fans igen, og skabe en ny æra i klubben, afslutter van Bronckhorst.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: Tottenham overvejer at hente Everton-profil

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P