Premier League

Klopp giver skadesupdate på flere nøglespillere

Sadio Mané, Jordan Henderson og Andrew Robertson måtte alle udgå i forbindelse med landskampstjenesten. Nu giver den karismatiske tysker en status på sine profiler.

Liverpool skal tilbage på sporet efter de senest tabte 3-2 til et velspillende West Ham-hold. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Landsholdsfodbolden har givet en mindre hovedpine til Jürgen Klopp, der må undvære op til tre profiler i weekendens Premier League-kamp. Det drejer sig om Sadio Mané, Jordan Henderson og Andrew Robertson.

– Sadio (Mané, red.) har det udmærket, men har dog fortsat smerter. Alle, der har fået et slag på ribbenet, ved, hvor irriterende det kan være, men Sadio har trænet med hele tiden, siden han kom retur, siger Liverpool-bossen til klubbens hjemmeside.

I samme moment giver han en status på Andrew Robertson og kaptajnen Jordan Henderson, der også blevet skadet i forbindelse med landsholdfodbolden.

– (Andrew, red.) Robertson var smart nok til at tage den rigtige beslutning og gik tidligt ud, hvilket han normalt ikke gør, så der er en god chance for, at han spiller i weekenden (hjemme mod Arsenal, red), forklarer han og tilføjer: 

– Hendersons skade er lidt mere alvorlig, men der er stadig en mulighed for, at han spiller i weekenden. Vi arbejder på det. Det er ikke en længerevarende skade, men der er heller ikke lang tid til at få ham klar til lørdag. Efter lørdagens kamp er han 100 procent klar og måske han også bliver det til Arsenal, afslutter den karismatiske tysker.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: Dommere suspenderet efter storkamp 

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P