3F Superligaen

F.C. København forlænger med stort talent

FCK har forlænget kontrakten med Victor Kristiansen frem til udgangen af 2025.

Victor Kristiansen og FCK har papir på hinanden indtil udgangen af 2025. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Victor Kristiansen har for alvor bidt sig fast i startelleveren hos FCK denne sæson, og klubben har nu valgt at forlænge med den 18-årige venstreback.

Den nye kontrakt løber til udgangen af 2025, og FCK er da også meget tilfredse med at få forlængelsen i hus.

– Vi er meget stolte over den udvikling, som Victor har gennemgået hos os. Først og fremmest på hans vegne, men også på vegne af hele setuppet i klubben. Han er et mønstereksempel på en ung spiller, der tager sit talent seriøst og bliver belønnet for sit hårde arbejde, siger Sportsdirektør, Peter Christiansen på FCK’s hjemmeside.

– Selvom Victor allerede nu leverer på et meget højt og stabilt niveau, så er han slet ikke færdig med sin udvikling. Vi ser potentiale til, at han kan tage flere skridt frem, og gør vi sammen tingene rigtigt, så kan ende på A-landsholdet og i en stor europæisk liga en dag. Nu har vi fået fremtiden på plads, og det har været vigtigt for os, fortsætter Peter Christiansen.

Victor Kristiansen glæder sig ligeledes over, at han har fået papir på sin fremtid i FCK.

– Jeg har været en del af klubben, siden jeg var 4 år gammel og jeg elsker at være en del af FCK. Jeg har siden sommer, hvor jeg blev færdig med min skole kunnet bruge al min energi på fodbolden, og nu får jeg en lang og god aftale, som virkelig føles rigtig for mig, siger Victor Kristiansen og fortsætter:

– Jeg har masser af områder, jeg kan og skal udvikle mig på i F.C. København – og jeg synes, at det er det helt rigtige sted for mig at være. Det er bare mega fedt, og jeg er stolt over, at klubben tror så meget på mig, at de har valgt at tilbyde mig en ny lang aftale allerede nu,” siger Victor Kristiansen.

Næste opgave for Victor Kristiansen og holdkammeraterne er mod AGF på søndag i Parken kl. 16.00.

Læs også: FCK-profil er fortsat ude

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P