3F Superligaen

Chelsea-legende roser klubbens talentmasse – og særligt én talentfuld lejesvend

Petr Cech fortæller i en klumme, at han er stolt over den talentmasse, de producerer i Chelsea. Seneste skud på stammen er Conor Gallagher, der har vist sig så meget frem på Patrick Vieras Crystal Palace-hold, at han blev belønnet med sin første A-landsholdskamp for England i mandags.

Conor Gallagher har for alvor markeret sig som en talentfuld spiller, og senest blev han udtaget til det engelske landshold for første gang. Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters/Ritzau Scanpix

I en klumme til Chelseas officielle hjemmeside lovpriser Petr Cech ét af de udlejede Chelsea-talenter, 21-årige Conor Gallagher, der har gjort det så godt i Crystal Palace, at han senest blev udtaget til det engelske landshold, hvor han ydermere debuterede på flotteste vis i Englands 10-0 sejr ude mod San Marino.

– Vi har et fantastisk akademi og derfor sender vi også flere spillere på låneaftaler, så de kan komme ud og få flere kampe under bæltet og udvikle sig, lyder det fra legenden Petr Cech, der understreger, at netop Callagher er arketypen på én af de mange fra talentmassen, som klubben producerer, der bliver modnet af at blive udlejet i en tidlig alder for at prøve sig af.


– Når du som ung spiller får spillet regelmæssigt i Premier League og viser, hvad du kan gøre, så giver det en gode muligheder for at komme i betragtning til eksempelvis landsholdet, forklarer han og udpensler om muligheden for at spille sig på holdkortet i London-klubben i fremtiden:

– Hvis du præsterer særligt godt på et lejemål, så øger det chancen for at komme i markant større betragtning, når man returnerer til klubben (Chelsea, red.), afslutter tjekken, der til dagligt er stærkt involveret i Chelsea, hvor han blandt andet står for transitionsspillerne i klubben.

Callagher er ikke den eneste, der for tiden gør det godt på sit lejemål. Det samme gælder nemlig for midtbanekreatøren, den 20-årige Billy Gilmour, der er udlejet til oprykkerne fra Norwich, hvor han mere eller mindre har spillet fast i indeværende sæson, mens han har en vigtig rolle på det skotske landshold.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: Nyslået Rangers-boss ser frem til at vende tilbage til det skotske

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P