3F Superligaen

Bundu før FCK-gensyn: Jeg er glad for at bære AGF-trøjen igen

Mustapha Bundu ser frem til at vende tilbage til hans tidligere arbejdsgiver, når AGF søndag gæster F.C. København i Parken. Det er en kamp, som har ser meget frem til og frygter i mindre grad.

Bundu & co. nedsablede FC Midtjylland i deres seneste superligakamp med hele 3-0, hvor selvsamme Bundu kom på tavlen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Den sierraleonske AGF-profil, Mustapha Bundu, frygter en kende, at vende tilbage til løvens hule i Parken søndag, når AGF gæster superligaens to’er fra FCK, men så heller ikke mere end det.

Det understreger offensivspilleren i et længere interview med Aarhus Stiftstidende torsdag.

– Ja, en lille smule. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde noget andet. Jeg har jo lige haft min gang i FCK, jeg fik mange gode venner i truppen, og det er en fantastisk klub, men rent fodboldmæssigt er det bare sådan en gang imellem, at tingene ikke fungerer. Det gjorde det ikke for mig, og mere er der ikke at sige til det. Alle ved, hvor meget jeg holder af AGF, af Aarhus, så jeg er bare glad for at skulle spille kampen iført AGF-trøje, siger han til det østjyske medie, og sætter et par ord på aarhusianernes genfundne kvalitet på banen:

– Jeg tror, at vi er på vej til at se et AGF-hold, som alle omkring klubben rigtig gerne vil se. Et hold, som de andre i Superligaen er bange for. Jeg ved, at de andre klubber er bange for AGF lige nu, fordi de kan se, at vi er kommet i gang, har fundet frem til det, vi er gode til (…). Sådan var det ikke tidligere på sæsonen, men folk kan se, at vi begynder at ligne os selv igen, afslutter en venligstemt Mustapha Bundu.

Hey du kære fodboldfan, vidste du godt, at campo.dk har lanceret en ny app, hvor du dagligt kan få det helt store overblik over alt dansk og international fodbold? Hent den allerede i dag!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: Dal Hende: Vi har aldrig været dårligere spillemæssigt, mens fansene aldrig har været bedre

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P