Premier League

Brentford-manager bevarer roen: Frygter ikke fyring

Thomas Frank oplevede i forrige uge, at sætte negativ rekord som Brentford-manager, da han tabte hjemme til Norwich. Det var nemlig 'The Bees' fjerde nederlag på stribe, og det er første gang, at danskeren har tabt det antal kampe i træk. Det til trods frygter han ikke en fyreseddel.

Thomas Frank maner til besindighed, selvom klubben er inde i en dårlig periode med fire nederlag på stribe. Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Thomas Frank bevarer roen, selvom Brentford er inde i en dårlig formkurve, og han frygter derfor ingenlunde en fyreseddel fra oprykkerklubbens ledelse lige foreløbig, selvom Premier League-trænerne falder på stribe.

Sådan lyder det fra cheftræneren, der har udtalt sig til det engelske medie Evening Standard.


– Det er vigtigt for mig, at kunne bevare roen og fortsætte med at gøre de ting, jeg tror på med klubben. Dag ud og dag ind. Medierne vil altid piske en stemning op, men jeg bevare fatningen i mit eget hoved og arbejder videre, fortæller Brentford-chefen og tilføjer, at den sidste håndfuld kampe i Premier League burde have kastet flere point af sig, da præstationerne har været til det.

– Fodbold er en branche, hvor det altid går op og ned. Men selvom resultaterne ikke har været der, tror jeg på, at bestyrelsen ikke har planer om at fyre mig, men snarere tror på mig, nuancerer han og uddyber:

– Såfremt klubben tror på mig, og de føler, at min taktiske tilgang, personlighed og lederskab er godt nok – og man er på linje med den overordnede strategi, så er jeg helt rolig, afslutter den humørfyldte træner.

Læs også: Medie: Tidligere Ajax-spiller anklaget for mordforsøg

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P