Premier League

Arsenal-profil: Van Dijk er en af de bedste

Martin Ødegaard mener, at Liverpools Virgil Van Dijk er en af de bedste, han har spillet mod.

Martin Ødegaard og resten af Arsenal kan bide sig fast i toppen af Premier League med en sejr ude over Liverpool lørdag. Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

På lørdag er der dømt ægte Premier League-brag, når Liverpool spiller hjemme på Anfield mod Arsenal.

Det er Premier Leagues fjerde- og femteplads, og kampen kan meget vel gå hen og blive afgørende for topstriden.

Forud for kampen er Ødegaard blevet interviewet af Talksport, hvor han blandt andet bliver spurgt om, hvem han synes er den bedste modstander, han har spillet i mod.

Læs også: Ståle Solbakken efter nederlag: Vi mislykkedes

– Det er svært at vurdere. Jeg bliver selvfølgelig nødt til at nævne Sergio Ramos, som jeg har spillet mod et par gange i Spanien, siger den unge nordmand til Talksport.

Men det er ikke kun Sergio Ramos, der tilfalder kategorien af bedste modstandere for Ødegaard. Også Liverpools Virgil Van Dijk, som Ødegaard netop har spillet mod og tabt til med det norske landshold, er blandt de bedste.

– Jeg bliver også nødt til at nævne Van Dijk, som jeg har spillet mod med landsholdet. Så det er nok de to spillere, jeg vil nævne. De var svære at spille imod, siger han.

Læs også: Van Dijk: Vi skal til Qatar!

Arsenal er lige nu inde i en god periode, og ser ud til for alvor at have stemplet ind i Premier League. De har således ikke tabt en kamp siden den 28. august, og det tidligere stortalent, som fortsat blot er 22 år, ser da også positivt på fremtiden for Arsenal.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi har et ungt hold, og måske endda det yngste hold i ligaen. Jeg tror, at vi med tiden vil blive bedre og bedre, siger Ødegaard.

Kampen mellem Liverpool og Arsenal bliver spillet lørdag den 20. november klokken 18.30.

Læs også: Liverpool-spiller tvivlsom til topopgør efter Danmark-kamp

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P