Dansk Fodbold

Schöne om glippet EM: Det gjorde ondt

Lasse Schöne havde sat næsen op efter at afslutte sin landsholdskarriere til sommerens EM-slutrunde. Men den rutinerede danske måtte i stedet se med fra sofaen, da han ikke var blandt landstræner, Kasper Hjulmands, 26 foretrukne spillere.

Lasse Schöne blev inden landskampen mod Færøerne hyllet for sin 12 år lange landsholdskarriere, der kom til sin afslutning.

Hvis den rutinerede landsholdsspiller selv kunne vælge, ville han gerne have afsluttet landsholdskarrieren til sommerens EM-slutrunde på hjemmebane. Men landstræner, Kasper Hjulmand, havde ikke 35-årige Schöne blandt sine 26 udvalgte til slutrunden til Schönes store skuffelse.

-Jeg var meget skuffet over det. Det havde været en fed måde at slutte af på, og jeg havde hele tiden haft i hovedet, at skulle vi til EM, så ville jeg også have det med, og så kunne jeg slutte derefter. Det var svært at acceptere til at starte med, fortæller Schöne i Oddsets podcast ’Graulund i dybden’.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Selvom Schöne måtte se slutrunden fra sofaen i stedet for at spille på grønsværen, bebrejder han ikke Hjulmands beslutning.

-Jeg respekterer beslutningen, og man kan jo ikke sige, at han tog en forkert beslutning, for de var helt fantastiske. Det gjorde ondt, men jeg bebrejder ikke Hjulmand. Jeg var sur og skuffet, da han ringede, men da de gik i gang, sad jeg selvfølgelig foran fjernsynet med Dannebrog i hovedet og var stor fan, siger Schöne.

Læs også: Bo Henriksen: Her skiller FCM sig ud

Det er kun landsholdskarrieren, som Schöne har afsluttet. Danskeren spiller stadig på klubplan for hollandske NEC Nijmegen, hvor det er blevet til 12 kampe i denne sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P