3F Superligaen

Brøndby vil sælge for enhver pris: Koste hvad det vil – endda flere millioner

Ifølge B.T. er både Jens Martin Gammelby og Tobias Børkeeiet på vej ud af Brøndby IF.

Jens Martin Gammelby og Tobias Børkeeiet kan meget vel være fortid i Brøndby IF. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Jens Martin Gammelby blev hentet til Brøndby tilbage i 2018, efter han i sæsonen forinden var slået igennem hos Silkeborg IF. Året efter blev Tobias Børkeeiet hentet til fra Stabæk, og den samlede pris for de to spillere lød på cirka 20 millioner kroner.

De to spilleres tid i Brøndby har dog ikke ligefrem været en succes, og Brøndby er derfor desperate for at komme med de to spillere.

Det fortæller transfer-journalisten Steffen Gronemann i B.T.s podcast Transfervinduet.

Han siger også, at prisen på de to spillere langt fra behøver at være i nærheden af, hvad de selv gav for dem i sin tid.

– Nu er de nærmest ligeglade med, hvor stort et tab, det kommer til at betyde. Det er jo dyre drenge begge to, som hver kostede 10 millioner kroner, siger Steffen Gronemann.

– De er begyndt at lade det sive ude fra Brøndby, at hvis man er interesseret i de to gutter, så kan man få dem – og man behøver nok ikke betale 10 millioner kroner for at få dem, lyder det fra ham.

Gammelby har tidligere været lejet ud, og Børkeeiet har haft et skadesplaget ophold i Brøndby. Børkeeiet blev tidligere i sæsonen afprøvet i midterforsvaret, dog uden succes for nordmanden.

Læs også: Brøndby-træner: Forstår godt hvis Uhre vil væk

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P