Lindstrøm: Det blev hektisk til sidst

Jesper Lindstrøm sætter ord på en besværlig anden halvleg for det danske U21-landshold.

Jesper Lindstrøm spillede fredag for det A-landsholdet mod Færøerne. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Jesper Lindstrøm var tirsdag aften med det danske U21-landshold, hvor det blev til en vigtig 1-2 sejr over Tyrkiet.

Første halvleg tilhørte danskerne, der gik til pause med en 0-2 føring efter mål af Lindstrøm og Daramy.

De unge danskere havde flere chancer for at komme på 0-3 i første halvleg, men målet kom aldrig. I stedet blev det en radikal anderledes anden halvleg, hvor tyrkerne kom klart bedst ud efter pausen.

Jesper Lindstrøm blev interviewet kort efter slutfløjt, hvor han kom med sit bud på, hvorfor kampen pludselig blev så svær at spille.

– Tyrkerne er gode offensivt, men de er til gengæld mindre gode defensivt. Men vi formår ikke at skabe de chancer vi skal i anden halvleg, og efter målet (tyrkernes scoring til 1-2, red.) er det som om, vi bliver lidt nervøse. Vi tør ikke holde fast i bolden, vi sparker lange bolde og vi mister mange dumme bolde. Det var svært og det blev hektisk til sidst, siger han til TV 2 Sport X.

Lindstrøm og resten af U-21 mandskabet formåede dog at forsvare kampen hjem, og kan derfor nu se sig selv overvintre på en andenplads i deres EM-kvalifikationsgruppe.