International Fodbold

De italienske medier slagter landsholdet: Holdet er i opløsning

De italienske medier er hårde dagen derpå, hvor det italienske landshold ikke formåede at slå Nordirland og dermed skal spille playoff-kampe om at komme med til VM-slutrunden.

Italien måtte mandag aften skuffende nøjes med 0-0 ude mod Nordirland. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

De forsvarende europamestre fra Italien kan risikere ikke at komme med til VM-slutrunden i Qatar næste år. Det er en kendsgerning, efter holdet i går ikke formåede at slå Nordirland på udebane i en 0-0 kamp.

Dagen derpå er det derfor ikke rosende ord, der pryder de italienske medier. Herunder får du et udpluk over, hvad medierne skriver.

La Gazzetta dello Sport:
– Italien på Wembley er et fjernt minde: vi skal genopdage sjæl, enhed og smil. Vi er tvunget til at præstere i slutspillet i marts for ikke at være ude af et VM for anden gang i træk: Det ville være en sportslig katastrofe, der aldrig er registreret før i vores glorværdige fodboldhistorie.

Corriere dello Sport:
– Det var den afgørende aften, kampens betydning var ikke til at tage fejl af og vigtigheden for at kvalificere sig til VM i Qatar og endegyldigt fjerne de gamle spøgelser fra tidligere playoff-kampe. Disse spøgelser tog i stedet mere og mere substans og materialiserede sig,

Calciomercato:
– Italien er ikke længere det bedste i Europa: Holdet er i opløsning, og noget er gået det til hovedet. Vi risikerer endnu et drama. Slutspillet er en roulette.

Læs også: Svær vej for 2’erne i kvalifikationen

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P