LaLiga

Avis: Barca vil sikre sig kæmpe talent

FC Barcelona vil sikre sig Pablo Gavira, bedre kendt som Gavi, i mange år fremover, skriver spansk avis.

Barca tøver ikke med at sikre sig Gavi i mange år ud i fremtiden. Foto: Valentyn Ogirenko/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona sidder lige nu på et af europæisk fodbolds helt store talenter. Her er der tale om den blot 17-årige Gavi, der på det seneste er gået hen og blevet et af de største stjerneskud i fodboldverdenen.

Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo, er FC Barcelona interesserede i at lukke en aftale med det spanske talent. Og det skal gerne gå hurtigt.

Avisen skriver, at Barca planlægger at fjerne al interesse fra andre bejlere. Det vil de gøre med en lang og dyr kontrakt til den unge midtbanetekniker.

Mundo Deportivo skriver videre, at der i flere måneder har været en dialog mellem ledelsen i FC Barcelona og Gavis lejr, men at Barca ønsker at handle hurtigt nu. Således skal kontrakten gerne falde på plads i de kommende dage, og dermed sikre, at Gavi forbliver FC Barcelona-spiller i mange sæsoner endnu.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Kontrakten skulle angiveligt være stort set identisk med de kontrakter, som Pedri og Ansu Fati har skrevet under på. I Gavis tilfælde vil det betyde en kontraktforlængelse til 2026 og en frikøbsklausul i omegnen af svimlende en milliard euro.

Læs også: Xavi vil hente endnu en tidligere Barca-spiller hjem

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P