International Fodbold

Tidligere Barca-stjerne og sportsdirektør skal afhøres af fransk politi i voldssag

Den tidligere mangeårige FC Barcelona-spiller, Eric Abidal, vil en af de kommende dage blive afhørt af fransk politi i forbindelse med den voldssag, der lige nu involverer flere kvindelige spillere i den franske klub PSG. Det skriver den velansete franske avis, Le Monde.

Eric Abidal skal afhøres af fransk politi i forbindelse med den opsigtsvækkende sag om overfaldet på PSG-spilleren Kheira Hamraoui. Foto: Francois Lo Presti/AFP/Ritzau Scanpix

Den franske anklager, Maryvonne Caillibotte fortalte mandag til franske medier, herunder Le Monde, at det franske politi snarligt ville afhøre Eric Abidal.

Den tidligere franske landsholdsspiller er ifølge avisen sat i forbindelse med den voldssag, der involverer den kvindelige PSG-spiller Kehira Hamraoui, som i sidste uge blev trukket ud af en bil af maskerede mænd og slået på både ben og hænder med jernkøller, men helt præcist hvilken forbindelse Abidal har til episoden, melder historien ikke meget om.

Abidal var sportsdirektør i FC Barcelona, da Hamraoui kom til klubben i 2018, og Le Monde skriver, at Abidals indblanding i sagen kan handle om et hævn-scenarie. Mere præcis kommer avisen ikke ind på det, ud over at de skriver, at fransk politi ikke afviser, at de også vil afhøre Abidals hustru.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Efterforskere har ifølge avisen fundet ud af, at Hamraouis simkort stod i Eric Abidals navn, og at den PSG-spilleren dagen efter overfaldet ringede til Abidal. Avisen mener også at vide, at de maskerede mænd, der overfaldt Hamroui skulle have kommenteret på, at ”Hamraoui gik i seng med gifte mænd.”

Den mildest talt bemærkelsesværdige sag tog for alvor fart i sidste uge, da Hamraouis holdkammerat Aminata Diallo blev anholdt i forbindelse med sagen.

Læs også: Medie: PSG-spiller anholdt efter kølle-overfald på holdkammerat

Diallo er igen løsladt, og det franske politi har efter sigende ikke længere nogen mistanke rettet mod hende.

Endnu er ingen dømt i sagen, så alle involverede er som udgangspunkt at regne som uskyldige.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P