3F Superligaen

Silkeborgs reservekeeper: Håber Nicolai Larsen begår fejl

På et fodboldhold er der kun plads til en enkelt målmand, og selvom man ikke siger det højlydt, så erkender Silkeborgs reservemålmand, at han håber på en fejl fra holdets førstemålmand, så han selv kan få chancen.

Stan van Bladeren har fire kampe på cv'et for Silkeborg - endnu ingen i Superligaen. Foto: Silkeborg IF

Balancegangen mellem at være holdkammerater og konkurrenter er ingen steder så tydelig, som blandt to målmand.

En markspillere er sjældent kun i spil til én af de 11 pladser på et fodboldhold, men det er tilfældet for målmændene, og derfor sidder Silkeborg IF’s hollandske reservemålmand, Stan van Bladeren, da også med blandede følelser, når han ser sin konkurrent, Nicolai Larsen, i aktion.

– Enhver spiller vil sige, at han håber, hans konkurrent gør det godt. Jeg respekterer altid min konkurrent, men i sidste ende vil man gerne selv spille. I det skjulte håber man, at han begår en fejl, for så får man selv chancen. Det er helt normalt, ellers er man ikke egent til professionel fodbold, siger van Bladeren til hollandske Omroep West.

Van Bladeren kom til Silkeborg efter en ungdomskarriere i storklubben Ajax. I første omgang var destinationen i Danmark FC Nordsjælland, man da de ikke kunne bruge den relativt uerfarne målmand, gik turen videre til Søhøjlandet, hvor han har kontrakt til næste sommer.

I Silkeborg er det siden ankomsten i august 2020 blevet til fire kampe for den 24-årige hollænder. Alle fire kampe kom i sidste sæsons 1. Division, hvor han holdt buret rent i to af kampene.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P