International Fodbold

Hjulmand: Langt fra vores identitet

Danmark tabte mandag aften 2-0 til Skotland i en kamp, hvor ingenting fungerede for det danske landshold. Den vurdering er landstræneren enig i.

Kasper Hjulmand var ikke tilfreds med præstationen i Skotland. Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter sejre i ni VM-kvalifikationskampe i træk, kom Danmark ned på jorden, da Skotland sendte de kommende danske VM-deltagere hjem til Danmark med et 2-0-nederlag.

Skotternes sejr kunne der ikke sættes en finger på, og den danske præstation var da også ganske markant under niveau, indrømmer Kasper Hjulmand.

– Det kan gøres kort; Det var ikke godt nok. Vi slider med at vise, hvem vi er, vi smider for mange lette bolde. Vores genpres er for dårligt og helt atypisk får vi mange omstillinger imod os, fordi vi ikke presser hårdt og konsekvent nok, siger Kasper Hjulmand til Kanal5.

– Der var for langt til vores identitet og den kvalitet, vi normalt spiller med. Det var en kamp, hvor vi var for langt fra vores identitet og vores udtryk og vi var ikke gode nok på bolden, lyder det videre fra Hjulmand.

Med den afsluttede VM-kvalifikation har det danske landshold sat punktum for et 2021, der bød på en flot EM-slutrunde og en succesfuld VM-kvalifikation – aftenens resultat til trods.

Kampen blev også nummer 24 i spidsen for landsholdet for Kasper Hjulmand, der kan prale af et pointgennemsnit på imponerende 2.21 point per kamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P