Dansk Fodbold

Ekslandsholdsspiller kræver 7,5 millioner fra DBU

Afslutningen på fodboldkarrieren blev ikke helt som håbet for Kasper Lorentzen, der mener, at en knæskade pådraget under en ligalandsholdstur til USA var skyld i karrierestoppet i 2015, og det har nu fået ham til at kræve erstatning fra DBU.

Kasper Lorentzen spillede sin sidste professionelle fodboldkamp i december 2014. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

I 2015 blev støvlerne lagt på hylden for Kasper Lorentzen, der endnu ikke var fyldt 30.

Den tidligere spiller hos Brøndby IF, Randers FC og FC Nordsjælland havde to år forinden pådraget sig en skade på en tur med ligalandsholdet, der ifølge Lorentzen selv var skyld i det tidligere karrierestop.

Derfor mener Spillerforeningen, der repræsenterer Lorentzen i sagen, at Lorentzen skal kompenseres via en forsikring, som burde dække DBU’s landsholdsspillere. Det skriver Ekstra Bladet.

Den del er de ikke enige i hos DBU, og derfor har Kasper Lorentzen igennem Spillerforeningen stævnet det danske fodboldforbund for 7,5 millioner kroner plus renter.

Det kom mandag frem ved Retten i Glostrup, hvor Lorentzen selv var i vidnesskranken, ligesom det var tilfældet for den tidligere direktør i Spillerforeningen, Mads Øland, samt DBU’s tidligere generalsekretær Jim Stjerne Hansen.

Ifølge Ekstra Bladet handler sagen i grove træk om, hvorvidt Lorentzens karrierestop var en direkte konsekvens af skaden på ligalandsholdets tur til USA i 2013. Det mener Spillerforeningen og Lorentzen at det var, mens DBU mener, at den skade blot forværrede en alllerede eksisterende skade.

Der forventes domsafsigelse den 13. december.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P