Dansk Fodbold

Dansk angriber månedens spiller i Real Madrid

Den 22-årige danske angriber Caroline Møller Hansen er blevet kåret til månedens spiller i Real Madrid i oktober, efter hun blandt andet scorede fire mål for kongeklubben i den forgangne måned.

Carolien Møller Hansen scorede tre mål i første halvleg af kampen mod islandske Breidablik. Foto: Real Madrid CF

Med et vaskeægte hattrick i Champions League-opgøret mod islandske Breidablik gjorde Caroline Møller Hansen i den grad opmærksom på sig selv i oktober.

Foruden de tre mål i Champions League-kampen scorede den danske angriber også i ligakampen mod Eibar, og generelt var præstationen fra danskeren i oktober så stærk, at hun nu er blevet belønnet med titlen som månedens spiller I Real Madrid for oktober.

– Jeg vil gerne takke alle de fans, der har stemt på mig. Fodbold er for fans, og jeg elsker at score foran dem. Der er altid en fantastisk atmosfære på stadion, så det er en ære at modtage den pris, siger Caroline Møller Hansen.

Hobro-pigen Caroline Møller Hansen skiftede denne sommer fra italienske Inter til Real Madrid, som efter en særdeles skidt start på sæsonen har fået gang i maskineriet og nu har vundet fire af de seneste fem kampe i ligaen.

Den dårlige ligastart betyder dog, at de stadig er at finde i den nederste halvdel af den spanske Primera Division.

I Danmark nåede Caroline Møller Hansen at repræsentere Hobro IK og IK Skovbakken, inden turen gik til amerikanske IMG Academy. Herfra gik turen hjem til Nordjylland, hvor arbejdsgiveren fra 2015 til 2020 hed Fortuna Hjørring.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P