International Fodbold

Southgate før møde med verdens ringeste landshold: Vi tager det meget seriøst

England er endnu ikke matematisk kvalificeret til VM næste år, men for at det skal mislykkes, skal de ikke bare tabe point men slet og ret tabe til verdens officielt dårligste landshold - San Marino.

Gareth Southgate havde den diplomatiske kasket på dagens pressemøde. Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Der er formentlig ingen tvivl om, at England vil være at finde i Qatar, når VM om et skydes i gang.

Det eneste, der kan ændre på det, er en sensation af en anden verden, når England mandag kommer på besøg hos San Marino, der er nummer 210 ud af 210 landshold på FIFA’s verdensrangliste.

Miniputterne skal simpelthen slå englænderne for at ødelægge den engelske fest, og det ser vanskeligt ud, når man samtidig ved, at den lille nation kun har vundet én eneste kamp igennem hele sin 31 år lange historie. Alligevel kommer englænderne ikke til at tage let på kampen.

– Vi er ikke kvalificeret endnu, og der kommer tusindvis af engelske fans, så vi skal levere en præstation, der understreger vigtigheden af de to ting. Vi tager det meget seriøst, siger den engelske landstræner, Gareth Southgate, ifølge BBC.

– Vi ønsker en stærk præstation. Vi vil sikre os, at det hold vi sender på banen i morgen signalerer, at vi ikke er her for sjov, lyder det videre fra Southgate.

I de 31 år hvor San Marino har haft et officielt landshold, har de som skrevet kun vundet én landskamp. Det var i 2004, hvor Liechtenstein blev besejret med 1-0. Derudover er det blevet til i alt seks uafgjorte kampe for den lille nation, der tabte første opgør mod England med 5-0 i London.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P