International Fodbold

Manchester United-midt ude af kamp mod Danmark

Det skotske landshold kommer ikke til at gøre brug af Manchester United-midtbanespilleren Scott McTominay i landskampen mod Danmark på mandag.

Skotlands Scott McTominay er skadet og kan ikke spille i kampen mod Danmark mandag. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Når Danmark mandag går på banen på Hamden Park i Glasgow, kan det være til et møde med et skotsk landshold uden to profiler.

Manchester United-midtbanespilleren Scott McTominay, som oftes gør sig i forsvaret, når han er i landsholdets tjeneste, komme ikke til at spille kampen mod Danmark, men også Queens Park Rangers-angriberen Lyndon Dykes er tvivlsom.

– Scott [McTominay] er endegyldigt ude. Scott er ikke kommet sig nok over sin virus. Lyndon [Dykes] lavede ikke ret meget her til morgen. Jeg vil skyde på, at han er 50/50 (om han kan spille eller ej, red.), siger den skotske landstræner Steve Clarke ifølge The Independent.

McTominay måtte også sidde over i skotternes 2-0-sejr over Moldova fredag, da han har en infektion i halsen, og det er altså den infektion, der fortsat holder ham helt ude af truppen.

Lyndon Dykes var heller med i kampen mod Moldova, da han sad ude med karantæne, men den 26-årige angriber har skotterne næppe råd til at undvære. Han er nemlig delt topscorer for Skotland med fire mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P