International Fodbold

Gareth Southgate: England får brug for hjælp fra klubberne

Næste års VM i Qatar bliver afholdt midt i sæsonen. Den engelske landstræner Gareth Southgate håber derfor på hjælp fra klubberne.

Der er kun otte dage mellem den sidste Premier League-kamp og den første kamp ved VM i Qatar. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

VM i fodbold bliver normalt afholdt om sommeren når sæsonerne ude i klubberne er færdige. Næste års VM bliver dog afholdt i november og december, da det simpelthen er for varmt til at spille i Qatar i sommermånederne.

Premier League har for nyligt offentliggjort, at man i næste sæson tager forbehold for VM ved at holde en pause fra Premier League efter den 13. november. Det er blot en uge før VM i Qatar skydes i gang.

Det får nu den engelske landstræner Gareth Southgate til at bede om hjælp fra klubberne.

– Hvis man får skader inden sommer-turneringerne, har man typisk nogle uger til at få styr på det. Men det er ikke muligt til næste års VM, og det bliver afgørende, at man får truffet de rigtige beslutninger op til VM, siger Gareth Southgate til BBC.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi håber uden tvivl, at vi får al den hjælp vi kan fra klubberne og deres lægestab. Det kan nemlig være svært at få det fulde overblik over spillernes helbred og skader før de er med landsholdet, men det får vi brug for hjælp til, udtaler den engelske landstræner.

Læs også: Medie: Engelsk landstræner forlænger

VM-finalen bliver spillet den 18. december næste år, og Premier League går i gang igen den 26. december.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P