Dansk Fodbold

Dansk landsholdsspiller har kontraktudløb: Kan være på vej væk

Jens Stryger Larsen ligner mere og mere en spiller, der ikke er at finde i Udinese fra næste sæson.

Jens Stryger Larsen har kontraktudløb med Udinese til sommer. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Når fodboldsæsonen til sommer er slut, ophører Jens Stryger Larsens kontrakt med Serie A-klubben Udinese. Her har han spillet de seneste tre og et halvt år, men til sommer kan han kvit og frit skifte på en fri transfer.

Jens Stryger Larsen vil dog ikke udelukke en forlængelse, men i et interview med Discovery+ tyder det dog på, at han er tættere på at forlade Udinese, end han er på at forlænge med dem.

– Jeg har kontraktudløb til sommer, og det er det jeg forholder mig til. Jeg har stadig en del måneder tilbage i klubben, og så må vi se, hvad der så skal ske her i vintertransfervinduet eller måske til sommer, siger han til Discovery+.

– Vi har forhandlet, og Udinese har tilbudt en ny kontrakt, og der har vi ikke kunnet nå i mål. Lige nu ser det ud til, at vi ikke kan nå i mål. Men som jeg har sagt til dem (Udinese, red.), lukker jeg ingen døre. Jeg har stadig et åbent mindst.

Læs også: DET FULDE VM-KVAL OVERBLIK: Se hvad der er på spil før sidste runde!

Jens Stryger fortæller i interviewet også, at et eventuelt skifte til en klub i Danmark er for langt ude i fremtiden til, at han kan svare på det lige nu.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P