Dansk Fodbold

Færøerne fejrer 3-1 nederlag

Færøerne fejrer nederlaget på 3-1 mod Danmark fredag aften. De er i dén grad klar over, hvad deres mål betyder.

Sjældent er en reducering til 2-1 blevet fejret i en sådan grad, som det var tilfældet for Færøerne fredag aften. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Både Danmarks og Færøernes skæbne i VM-kvalifikationen var afgjort forud for fredagens landskamp. Danmark er videre som vinder af VM-kvalifikationens gruppe F, og Færøerne er næstsidst med fire point i nu ni kampe.

Landskampen mellem Danmark og Færøerne i Parken gik da også langt hen ad vejen som forventet. En forholdsvis sikker sejr til Danmark. 3-1.

Nu er det bare sådan, at Danmark havde en gylden mulighed for at skrive sig ind i fodboldhistorien. Med to kampe tilbage, havde modstanderne i Gruppe F fortsat til gode at score mod danskerne. Men kampen endte 3-1.

Under normale omstændigheder, er der ikke meget at fejre ved et 3-1 nederlag. Men Færøerne ved godt, hvad de gjorde mod Danmark. Og det kommer blandt andet til udtryk i de færøske medier.

De færøske medier er således fyldt med overskrifter såsom ”Dansk rekord ødelagt”, ”Én indkasseret scoring kan svare til et nederlag” og ”Klæmint Olsen ødelagde den danske rekord”.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P