International Fodbold

Efter sejr over rivaler: Pulisic svarer mexicansk anfører igen

USA lagde sagde natten til lørdag i spidsen for den nordamerikanske VM-kvalifikation, da de hjemme i Cincinnati slog rivalerne fra Mexico med 2-0. Efterfølgende var det dog amerikanernes stjerne, Christian Pulisic, der stjal overskrifterne med et direkte svar på tiltale fra den mexicanske anfører.

USA slog Mexico med 2-0.Foto: Trevor Ruszkowski/Usa Today Sports/Ritzau Scanpix

En 2-0-sejr hjemme over Mexico sendte natten til lørdag USA på kurs mod VM i Qatar.

De to lande har længe haft en intens rivalisering som regionens suverænt største fodboldnationer, og derfor var det også ekstra salt i det maxicanske sår, da amerikanernes helt store stjerne efter sin scoring til 1-0 sendte en hilsen til den mexicanske anfører.

Inden kampen havde den mexicanske målmand, Guillermo Ochoa, der blandt andet har en fortid i Malaga, Granada og Standard Liège, lettere provokerende sagt, at Mexico var det spejl, som amerikanerne ønskede at se sig selv i.

Ved stillingen 0-0 blev Chelsea-spilleren Christian Pulisic sendt på banen for hjemmeholdet, og han skulle kun bruge fem minutter på at bringe sig selv i fokus. Den 23-årige amerikaner nåede først på et knaldhårdt indlæg fra højre, og så pandede han hjemmeholdet foran. Det udnyttede han til at vise en t-shirt med påskriften ’Man in the Mirror’ som en slags svar på tiltale fra den mexicanske målmand og anfører,

– Jeg tror, I forstår beskeden, jeg behøver ikke at forklare det alt for meget. Det er ikke nogen stor sag, jeg forsøger ikke at skabe kontroverser, det var bare en idé, jeg fik, sagde en smilende Pulisic efter kampen til de fremmødte journalister.

– Jeg tror, vi har optjent respekt de sidste par gange, vi har mødt dem. De ved, hvad vi står for, og vi forstår, hvad de står for, og det er det, der skaber så god en rivalisering, lød det videre fra Pulisic.

USA overhalede med sejren Mexico i den Nord- og Centralamerikanske kvalifiktion, mens også Canada ligger godt til i kampen om de tre direkte kvalifikationsbilletter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P